Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία μαργαρινοβούτυρων Vandemoortele Βελγίου, προσκαλεί επαγγελματίες του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας στην: Επίδειξη Τεχνικών Κρουασάν, Σφολιατοειδών & Κέικ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2025, με ώρα έναρξης 17:00, στο showroom της εταιρείας: Ευριπίδου 5, 121 33 Περιστέρι.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς, τεχνικούς και υπεύθυνους παραγωγής που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και να εμπνευστούν για νέες δημιουργίες στον τομέα της viennoiserie και των γλυκών ζυμών.
Οι pastry chefs Emmanuel Debacker (Vandemoortele) και (ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ), θα παρουσιάσουν:
- Πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής
- Δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς
- Καινοτόμες ιδέες για σύγχρονες παραγωγικές ανάγκες
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.
Κρατήσεις: headoffice@yiannikasgroup.com
Τηλ. επικοινωνίας: 210 5772337