101
Ice σοκολάτες για παγωτίνια, semifreddo για παγωτό. Η Technoblend προσφέρει μία σειρά έτοιμων προς χρήση υλικών σοκολάτας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ganache απαλής υφής έτοιμο προς χρήση στην ζαχαροπλαστική, για straciatella παγωτού, επικάλυψη semifreddo ή παγωτού και βούτημα σε παγωτίνια.
Εξαιρετική κρυσταλλοποίηση σοκολάτας και αίσθηση γεύσης από τους -14 και -18 °C.
Η σειρά διατίθεται σε συσκευασίες 5kg και 13kg σε τέσσερις γεύσεις, σκούρης σοκολάτας, γάλακτος, λευκής και φουντουκιού.
• TECHNOBLEND, Τ: 6970 803706, vkoktsidis@technoblend.it