35
Στις 23 Απριλίου 2025, κοντά στο Παρίσι, στο Argenteuil, δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη τούρτα Fraisier (κέικ φράουλας) στον κόσμο, ανακηρυγμένη επίσημα ως Ρεκόρ Γκίνες. Η τούρτα κατασκευάστηκε από την ομάδα του Youssef El Gatou του Maison Héloise, φτάνοντας το εντυπωσιακό μήκος των 121,88 μέτρων και ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ της Ιταλίας (100,48 μ.).
Χρησιμοποιήθηκαν περίπου 350 κιλά φράουλες, 150 κιλά ζάχαρη, 415 κιλά κρέμα πατισερί και 4.000 αυγά, ενώ το έργο στήθηκε σε πάγκους μέσα σε παγοδρόμιο, με τη συμμετοχή 20 ζαχαροπλαστών. Μετά την καταγραφή, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κομμάτι από το επίτευγμα — μια γλυκιά γιορτή δεξιοτεχνίας και κοινότητας.