Το καλοκαίρι είναι εδώ – κι εμείς, όπως πάντα, δίπλα σας, με ένα ακόμη τεύχος γεμάτο έμπνευση, ενημέρωση και ιδέες που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δημιουργικό σας βήμα.
Η σεζόν ξεκίνησε με χαμόγελα και δράση: η 1η Πανελλήνια Ημέρα Βιοτεχνικού Παγωτού στον Πειραιά και η Ημερίδα «Η Γλυκιά Ηγεσία της Εξυπηρέτησης» στον Βόλο ήταν δύο φωτεινά παραδείγματα της δύναμης που έχει η συλλογική προσπάθεια. Τα Σωματεία μας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι, όταν συνεργαζόμαστε, μπορούμε να πηγαίνουμε τον κλάδο μπροστά, με ποιότητα και φαντασία.
Στις σελίδες του καλοκαιρινού μας τεύχους, θα βρείτε ένα πλήρες αφιέρωμα στις Σύγχρονες Διατροφικές Τάσεις που επηρεάζουν την αγορά αλλά και τις επιλογές των πελατών. Vegan, low fat, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη κ.α. – οι απαιτήσεις αλλάζουν και εμείς οφείλουμε να προσαρ μοζόμαστε, χωρίς να χάνουμε την ποιότητα και τη φαντασία μας. Οι καιροί το επιτάσσουν: οι ζαχαροπλάστες του σήμερα δεν αρκούνται μόνο στο καλό γλυκό – χρειάζεται να γνωρίζουν, να ενημερώνονται και να εξελίσσονται διαρκώς.
Και, όπως ήταν φυσικό, το παγωτό έχει την τιμητική του! Ετοιμάσαμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο παραδοσιακό καϊμάκι, με τις ρίζες και τα μυστικά του, αλλά και συνταγές για παγωτό που σίγουρα θα λατρέψει το κοινό σας – δροσερές, ευφάνταστες, σύγχρονες και κλασικές.
Το περιοδικό αυτό δημιουργείται για εσάς – για να σας στηρίζει, να σας εμπνέει και να σας δίνει χώρο να εκφραστείτε. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της μεγάλης, δημιουργικής κοινότητας.
Σας ευχόμαστε ένα ξεκούραστο, δροσερό και – φυσικά – γλυκό καλοκαίρι!