Στην εποχή της συνεχούς διαφοροποίησης, το Epik καταφέρνει να κερδίσει το κοινό, χάρη στην αυθεντικότητα και την καινοτομία του. Με την καθοδήγηση του Παναγιώτη Τσιάβου, gelato chef του Epik, το εγχείρημα αυτό φέρνει την πρωτοτυπία στον τομέα του gelato, προτείνοντας έναν μοντέρνο και γαστρονομικά εξελιγμένο τρόπο παραγωγής που απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η στρατηγική του Epik δεν βασίζεται στη μαζική παραγωγή ή στις συνηθισμένες επιλογές γεύσεων, αλλά στον συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας.
Για παράδειγμα, σε συνεργασία με το 72h Artisanal Bakery, η ομάδα της τζελατερίας δημιούργησε ένα παγωτό βασισμένο σε προζυμένιο τσουρέκι, χωρίς τεχνητά αρώματα και χρωστικές. Επίσης, μία από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις αυτή την περίοδο είναι το σορμπέ ταχίνι από βιολογικό ταχίνι ολικής άλεσης, με γάλα βρώμης και κομμάτια βιολογικού χαλβά με κακάο.
Αυτή η εξειδίκευση στην επιλογή πρώτων υλών και στη δημιουργία πρωτοποριακών συνταγών, το Epic δείχνει το δρόμο της διαφοροποίησης προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Από την επεξεργασία των φρούτων και των ντόπιων πρώτων υλών μέχρι τις τεχνικές που συνδυάζουν γαστρονομική καινοτομία με τη λεπτομέρεια, το Epik διατηρεί υψηλά στάνταρ και ξεχωρίζει στην αγορά του gelato.
Δορυλαίου 2, Πλατεία Μαβίλη, T: 210 6464105