Tο Fatto a Mano είναι δημιούργημα του ακούραστου και «ανήσυχου» Γιάννη Νύκταρη, ο οποίος «πάντρεψε» το αδιαμφισβήτητο know-how και την παράδοση των Ιταλών στο παγωτό, με πρώτες ύλες και γεύσεις γνώριμες και ελληνικές, προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα. Παγωτό ρακόμελο με κρητική ρακί και θυμαρίσιο μέλι, παγωτό ρυζόγαλο, παγωτό μπουγάτσα, παγωτό τσουρέκι, παγωτό ανθότυρο και θυμαρίσιο μέλι, παγωτό με λουκούμι και φιστίκι αιγίνης, Τα προϊόντα του είναι ιδιαίτερα και έχουν χαρακτήρα και σίγουρα αποτελούν την ελληνική εξέλιξη του χειροποίητου παγωτού. Σεβόμενος την εποχικότητα των πρώτων υλών του, εμπνέεται και εναλλάσσει την παραγωγή του, κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού του Fatto a Mano ακμαίο και ακονισμένο.
Το παγωτό στο Fatto a mano δημιουργείται χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά ή χρωστικές ουσίες, αλλά μόνο με αγνές και 100% φυσικές πρώτες ύλες που στην πλειονότητά τους προέρχονται από μικρούς παραγωγούς. Το θυμαρίσιο μέλι έρχεται κατευθείαν από τον Ψηλορείτη, το φιστίκι από την Αίγινα, το ανθότυρο από την Κρήτη, η μαστίχα από τη Χίο. Όλα τα παγωτά παρασκευάζονται με φρέσκο γάλα βουβαλινό ή αγελαδινό ελληνικής προέλευσης, γιαούρτι στραγγιστό, 100% ελληνικό, ενώ τα sorbets έχουν ως βάση μόνο φρέσκα ελληνικά φρούτα εποχής και κανένα είδους πουρέ, πάστας, χρωστικής ή άλλων πρόσθετων. Όλα τα sorbets είναι gluten free, δεν περιέχουν λακτόζη και λιπαρά ζωικής προέλευσης, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για vegetarians, vegans, για ανθρώπους με δυσανεξία στη λακτόζη και για τις περιόδους νηστείας.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κώστα Βάρναλη 21, T: 210 5777407, Π.ΦΑΛΗΡΟ: Συν. Ζησιμοπούλου 86, T: 210 9431995 ΤΗΝΟΣ: Πλατεία Ταξιαρχών, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παύλου Μελά 20, T: 2310 275015