LE MONDE: Σύγχρονες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας

by admin

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE αποτελεί κορυφαία επιλογή για καριέρα στη ζαχαροπλαστική και αρτοποιία από το 1996. Με διακεκριμένους pastry chefs, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστηριακή εκπαίδευση, διαμορφώνει επαγγελματίες που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης προσφέρει αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών στην ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry Chef, με τετραεξάμηνη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και ένα εξάμηνο μαθητείας (έναρξη Οκτώβριος 2025).

Παράλληλα, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης διαθέτει το πρόγραμμα Europastry Chef, 16 εβδομάδων, για επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελίξουν δεξιότητες υψηλής ζαχαροπλαστικής (έναρξη 10 Νοεμβρίου 2025).

Related Posts

Leave a Comment