36
Ακόμα μία επιτυχημένη εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ στο Oz37 Gastronomy Studio του Chef Πάνου Ιωαννίδη.
Ο πολυβραβευμένος Chocolatier και Pastry Consultant David Redon παρουσίασε εκπληκτικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής με απίθανη μαεστρία και έμφαση στη λεπτομέρεια καθηλώνοντας τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους με πρωτοποριακές τεχνικές και εφαρμογές εκλεπτυσμένης αισθητικής.
Μαζί με τους Τεχνικούς Ζαχαροπλαστικής Λάμπρο Σκουλίκα και Γιώργο Θεοδώρου, εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα των συνταγών, καθώς και τις μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις, όπου πρωταγωνίστησαν τα κορυφαία προϊόντα της BAKBEL.
www.konta.gr